Nagyon színes lesz a Nubia Red Magic 6 hátlapja

Ugyan a napokon belül érkező Nubia Red Magic 6 hardverspecifikációit még mindig nem igazán tudjuk, de hivatalos kép már van a mobilról.

Egy ideje már lehet hallani pletykákat a Nubia következő gamer mobiljának a Red Magic 6-nak az érkezésével kapcsolatban. Korábban már kiderült mikor lesz a telefon bemutatója és most a gyártó egy képet is megosztott a Red Magic 6-ról. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy elődjéhez hasonlóan egy színes egyéniség lesz a mobil. Legalábbis az egyik változata, mivel biztosra vehetjük, hogy más színválasztékban is beszerezhetjük majd. A most megosztott képen egyébként a rózsaszín és kék színű hátlap közepén egy fekete csíkot találunk, ebben vannak elhelyezve a Red Magic logók és a három darab hátlapi kamera, ezekkel kapcsolatban egyébként még semmi információt nem tudunk. A a dizájnra visszatérve a fentiektől különálló helyen feltűnhet még a Tencent logója is. A játékokat gyártó céggel ugyanis a Nubia partnerkapcsolatot kötött annak érdekében, hogy javítsa a játékélményt.

red-magic-6

Az eddig kiszivárgott pletykák alapján egyébként a Red Magic 6 165 Hz-es képfrissítéssel ellátott megjelenítővel fog érkezni. A kijelző méretével és felbontásával kapcsolatban eddig semmi információ nem érkezett, de állítólag a technológia OLED lesz és 480 Hz-es lesz az érintésérzékelés. A telefon akkumulátora ha minden igaz akkor 4500 mAh-s lesz és 120 wattos gyorstöltéssel táplálhatjuk majd a telepet.

A Red Magic 6 megjelenésével kapcsolatban korábban már érkezett információ, eszerint március 3-án leplezik majd le.