Befutott az első kémfotó a Red Magic 6-ról

Már nagyon érik a Red Magic széria következő modelljének a bemutatója és ha hihetünk a pletykáknak egyszere két modellt is leleplez majd a Nubia.

Egyre több infó érkezik a Red Magic 6-ről, amik azt sejtetik, hogy nagyon közel vagyunk már a bemutatóhoz. Most kiderült, hogy a sima Red Magic 6 mellé jöhet egy Red Magic 6 Pro vagy egy Tencent Games kiadás is, ami némileg eltér majd az alapmodelltől. Az elsődleges információk alapján 66 és 120W-os vezetékes töltéssel érkezik a két készülék, értelemszerűen a 120W-ot a Pro verzió kaphatja meg. Valószínűleg nem csak ebben lesz jobb a Pro, de a részletes specifikációk még nem ismertek.

Képet viszont kaptunk a készülékről, de csak a hátlap egy részéről. Ebből már leszűrhető, hogy a dizájnt teljesen más lesz, a kamerák például az eddig megszokott függőleges helyett vízszintes elrendezést kapnak. A hátlapra kerül egy X-betű alakú elem, alatta kaphat helyet a hűtőventillátor. A Red Magic logo mellett a Tencent Games márkajelzése is megtalálató lesz a hátlapon.

Az már borítékolható, hogy a motorháztető alatt Snapdragon 888 dolgozik majd és az akkumulátor kapacitása 4500 milliamperóra lesz, de a többi hardveres összetevővel kapcsolatban még semmit nem tudunk. A bemutató dátuma sem tiszta, de nem lennék meglepve ha az elkövetkezendő 2-3 hétben debütálna a Nubia két új gamer mobilja.