Brutál gyors töltésre lesz képes a Nubia Red Magic 6 Pro

A Red Magic 6 szériáról már hónapok óta pletykálnak, most végre megtudtuk mikor étkezik a sorozat, illetve a Red Magic 6 Pro-ról is kiderült egy érdekesség.

Aki lemaradt volna jó ha tudja, hogy a széria két modellt számlál majd. Az olcsóbb verzió a Red Magic 6 lesz, ami mellé kapunk egy Pro variánst is gyorsabb töltéssel és talán még néhány extra funkcióval. A nubia alelnöke, Ni Fei a napokban tette közzé saját Weibo oldalán a Red Magic 6 és Red Magic 6 Pro bemutatójának időpontját, ami egész pontosan március 4-én helyi idő szerint 19 órakor lesz Kínában.

A képpel együtt megosztott szöveg alapján négy olyan technológia is lesz, amikből a leggyorsabbat kapja meg – valószínűleg – a Red Magic 6 Pro. A képen látható ikonok alapján magas képfrissítési frekvenciára, továbbfejlesztett érintésérzékenységre, gyorstöltésre és hatékonyabb hűtési rendszerre lehet számítani. A gyártó azt is elárulta, hogy 120W-os vezetékes gyorstöltést kap majd a Red Magic 6 Pro, aminek segítségével 5 perc alatt 0-ról 50%-ra tudjuk majd tölteni a 4500 milliamperórás telepet.

Több óvintézkedést is tettek, hogy ne melegedjen túl a telefon, tönkre téve ezzel az akkumulátort. Bekerült egy grafitlap, ami segíti a gyors töltést és egy külön burkolat, ami elválasztja a telepet a többi komponenstől, így ha az akku megsérül a telefon belső részének többi része elvileg sértetlen marad.