9 perc alatt tölt fel az új Xiaomi Redmi Note 12 Explorer okostelefon

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is piacra dobta a Xiaomi Redmi Note 12 Explorer okostelefont, ami egy új mércét hozott el az okostelefonok töltési sebességének a tekintetében.

A Xiaomi néhány napja hivatalosan is piacra dobta a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot, köztük a Xiaomi Redmi Note 12 Explorer okostelefont is, ami 210W-os gyorstöltést kapott meg, amivel a cég szerint 5 perc alatt már 66%-on áll az akkumulátor kapacitása, míg a teljes feltöltéshez mindössze 9 percre van szükség.

Az akkumulátor kapacitása 4300 mAh-es, így nem nagyon lesz olyan időszak, hogy le legyen merülve ez a készülék.

A termék minden bizonnyal csak Kínában lesz elérhető, a termék nyitóra pedig durván 150.000 Ft lehet. Hardveresen a készülék egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 1080 lapkát kaphat meg 8GB RAM és 256GB belső tárhely társaságában. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó MIUI 13 fut a készüléken.

A kijelző egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panel, amin Infinity-O kivágásban helyezkedik ez a 16 MP-es szelfi kamera. A hátlapon egy 200 MP-es főkamera kapott helyet, ami optikai képstabilizálással is rendelkezik, mellé pedig egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es makró társul.


Forrás