96 GB RAM-al jöhet az új MacBook Pro

Az Apple a közeljövőben bemutathatja az új generációs MacBook Pro laptopokat, amik most Geekbench teszten jártak. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róluk.

Az Apple idén kicsit változtatott a menetrenden, ezért most nem találkozhatunk új MacBook Pro készülékekkel az idei évben a boltok polcain, ezek a következő év elején debütálhatnak majd globálisan is.

Az amerikai vállalat viszont nemrég piacra dobta az M2-es lapkával felszerelt MacBook Air-t és a 13 colos MacBook Pro laptopot, így azért van választék.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy nagy erőkkel dolgoznak az új termékeken, ami a 14 colos és a 16 colos MacBook Pro lehet majd.

Minden bizonnyal egy M2 Max chip fog majd dolgozni a termékekben, ami nagyon magas teljesítményre lesz képes a tesztek szerint. A Geekbench tesztből az is kiderült, hogy a RAM mérete 96 GB-os lehet, ami jócskán több, mint az eddigi 64 GB-os opció. A processzor 2 maggal és 320 MHz-vel gyorsabb lesz, mint az M1 Pro lapka.

Ha megnézzük a Geekbench tesztet, akkor láthatjuk, hogy a kapott pontszámok brutálisak, ugyanis az egymagos teszten az egyik teszt során 1889 pontot, míg a többmagos teszten 14586 pontot ért el az újdonság.


Forrás