OLED kijelzős MacBook jöhet 2024-ben

Az amerikai vállalat a következő évben egy nagy újítással állhat majd elő a számítógépes piacon, hiszen piacra dobhat egy OLED kijelzős MacBook készüléket. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az Apple sokszor mutat újításokat a MacBook készülékeiben, ami a következő évben is így lehet. Már egy ideje hallani lehet arról, hogy az amerikai nagyvállalat piacra tervez dobni egy új készüléket, ami OLED kijelzőt kaphat meg. Ez nagy előrelépés lenne, a kijelző pedig még fényesebb és színesebb lehet majd ettől.

A forrás megjegyzi, hogy a szivárogtató arra is kitért, hogy az OLED panel használatával vékonyabb lehet a termék, emellett megnyílik az út a hajlítható kijelzős készülékek előtt is.

Sajnos arról pontos információ még nincs, hogy mekkora méretű lehet az első ilyen termék és pontosan mikor kerülhet majd a piacra, viszont állítólag a tippek szerint 13 colos kijelzővel fog majd rendelkezni és legkésőbb 2024 végén találkozhatunk majd vele a boltok polcain.

Persze ezzel az is garantálható lesz, hogy jelentősen drágább lesz az újdonság a mostani modelleknél, így aki egy ilyenre tervez majd beruházni mélyen a zsebébe kell nyúlnia, még a jelenlegi áraknál is lehetnek magasabbak az árak, pláne, ha egy Pro variánsról beszélünk.


Forrás