Jövőre jöhet az első hajlítható kijelzős Samsung laptop

samusng

A következő évben a dél-koreai vállalat a legújabb információk szerint piacra dobhatja az első hajlítható kijelzős laptopját, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Az utóbbi években elég jól elterjedtek a hajlítható kijelzős készülékek, de a legnagyobb népszerűség egyelőre a hajlítható kijelzős okostelefonok örvendenek, leginkább a Samsung Galaxy Z szériás okostelefonok.

Úgy tűnik ez a technológia tovább terjedhet a laptopok mezőnyébe is és a Samsung a következő évben bemutathatja az első ilyen típusú termékét.

A dél-koreai vállalat már régóta tervezi az első hajlítható kijelzős laptopját, amit már több szabadalomban is láthattunk, emellett a Samsung több olyan eseményt is tartott, ahol mutatott be olyan kijelzőket, amit ehhez használhatnak.

A napokban megjelent hírek szerint a Samsung befejezte az első hajlítható kijelzős laptopjának a fejlesztését és a következő évben piacra is dobhatja a terméket, ami szükséges is, ugyanis állítólag a HP is elő fog állni egy ilyen termékkel, amit az LG fog a cégnek gyártani. Sajnos pontos információk még nincsenek a termékről, egyelőre annyit tudunk, hogy a kijelző egy a Samsung Display által gyártott 17,3 colos OLED kijelző lesz.


Forrás