Videón a Mate 30 Pro, új kamerarendszerrel

A Huawei Mate 30 Pro-val kapcsolatban felmerült már, hogy a hátlapra téglalap alakú kamerasziget kerülhet. A legutolsó infók alapján viszont kör alakúra lehet számítani, ezt már több forrás is megerősítette. Most érkezett egy videó, amin ennek ellenére az előbbi megoldás látható.

REVO2

Úgy tűnt minden kezd tisztázódni a Mate 30 széria körül, előkerült egy elég hitelesnek tűnő promóciós kép, rajta a lényeges specifikációkkal és több tokról is jött kép, kör alakú kivágással a hátlapon. Erre most valaki megint bekavart, és felöltött a YouTube-ra egy rövid videót, amin egy új Huawei mobil látható, több ismerős dizájnelemmel. A videóban bemutatott eszköz hátlapjára a Huawei és a Leica logója is rákerült, de a felvétel elég rossz minőségű. Könnyen lehet, hogy valójában egy korábbi prototípust vagy egy hamisítványt láthatunk. Pontosan az sem vehető ki, hány kamera van a hátlapon, de a LED vaku helyzetéből adódóan talán ötre lehetne tippelni.

https://youtu.be/DiHMurryBLs

A hírek szerint kettő darab 40 megapixeles egységre lehet számítani, ezek mellé jöhet még széles látószögű lencse, telefotó vagy mélység szenzor, illetve egy ToF kamera. A videó végén egy nagyon rövid ideig a kijelzőt is láthatjuk, ebből maximum annyit lehet leszűrni, hogy elég meredek íveket kap a panel két széle. A képernyőt nem kapcsolják be, ezért esélyes, hogy egy prototípus vagy valamilyen klón látható a képkockákon. A Huawei Mate 30 Pro kapcsán az új Kirin 990 chipset már borítékolható és a tegnapi fejlemények alapján 40W-os vezetékes és 27W-os vezeték nélküli töltést kapunk. A bemutató pontos időpontja nem ismert, pletykaszinten egy szeptemberi dátum merült fel.

1 hozzászólás

Comments are closed.