Befutottak az első képek a OnePlus 8T-ről

A hamarosan megjelenő OnePlus 8T-ről mostanában elég sok hír érezett. Ha minden igaz szeptember végén-október elején jöhet a készülék és úgy tűnik csak Qualcomm Snapdragon 865-tel.

Megbízható forrásból pár kép és egy CAD-es rendervideó is befutott a OnePlus új csúcsmobiljáról, ami a 2020-as trendnek megfelelően téglalap alakú hátlapi rendszerrel debütálhat. Hasonlót eddig a gyártó egyik telefonjánál sem láthattunk, de Samsung, Huawei, Oppo és Realme készülékeken már találkozhattunk ezzel a dizájnelemmel.

Azt már tudjuk, hogy az eszköz kijelzője 6,55 hüvelykes lesz, 1080 x 2400 pixel felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel. Első ránézésre egyébként nem tűnik íveltnek a panel, aki két oldalt lekerekített kijelzőt akar a Pro verziót válassza.

A 32 megapixeles előlapi kamerát az elődmodellez hasonlóan a kijelző bal felső sarkában találjuk. A forrás szerint a mobil csak Snapdragon 865-öt kap a motorháztető alá, ami egy elég érdekes lépés, hiszen a 865+ már július elején bemutatkozott és azóta több telefonban is találkoztunk vele.

Memória tekintetében két modellre lehet számítani, az olcsóbbik verzió 8 GB RAM-ot és 128 GB háttértárat kap, és lesz egy 12/256 GB-os variáns is. A hátlapi főkamera 48 megapixeles, ami mellé 16 megapixeles ultraszéles látószögű lencse, 5 megapixeles makrókamera és 2 megapixeles mélységérzékelő jár. Az akku kapacitása állítólag 4500 milliamperóra, és támogatott lesz a 65W-os kábeles gyorstöltés.

Az elkövetkezendő pár napban garantáltan megszaporodnak majd a OnePlus 8T/8T Pro-val kapcsolatos hírek, és rövid időn belül várható a bemutató időpontjának bejelentése is.