Képeken a Oneplus 11R

A kínai vállalat néhány nap múlva hivatalosan is bemutathatja a Oneplus 11R okostelefont, amit most képeken is meg tudunk tekinteni. Mutatjuk, hogy nézhet ki az újdonság.

A Oneplus a jelek szerint berobbantja az idei évet, ugyanis február 7-én fogja megtartani a következő nagy sajtóeseményét, ahol több magas minőségű termék is debütálhat.

Ilyen például a Oneplus 11R okostelefon is, amiről most újabb szivárgások érkeztek. A napokban megjelent képek alapján nagyon hasonlíthat majd a Oneplus 11 okostelefonra.

A hátlapon középen megtalálható a Oneplus logó. A kamerasziget kör alakú lesz, amiben három kamera szerepel a LED villanó mellett. Amit még érdemes kiemelni, hogy a Hasselblad felirat nem látható a képeken, persze ettől függetlenül még rajta lehet, ezt majd a bemutatón megtudhatjuk. A telefon kék színben van feltüntetve, viszont érkezhet zöld és fekete kiadás is.

A napokban megjelent hivatalosan is, hogy Snapdragon 8Gen1+ Soc lapka fog dolgozni a készülékben 16 GB RAM és 512 GB belső tárhely társaságában, így a magas teljesítmény mindenképpen adott lesz. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit valószínűleg vezetékesen és vezeték nélkül is fel lehet majd tölteni.


Forrás