Megjelent az új Oneplus Buds 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató

A kínai vállalat néhány napja egy új csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatót dobott a piacra Oneplus Buds 2 Pro néven. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni a termékről.

A Oneplus nem csak okostelefonokat gyárt, hanem a vezeték nélküli kiegészítők piacán is egész jól szerepel. Persze itthon nem nagyon érhetőek ezek a termékek, de például Kínában igencsak népszerűek.

A napokban a cég a vezeték nélküli fülhallgatóinak felhozatalát bővítette ki, ugyanis piacra dobta a Oneplus Buds 2 Pro készüléket.

A kínai piacon már megkezdődött az értékesítése a terméknek, durván 52.000 Ft-os áron, ami nem túl sok, ha azt nézzük, hogy prémium kategóriás fülhallgatóról beszélünk. A forrás megjegyzi, hogy a nemzetközi megjelenésről bővebb információt február 7-én kapunk, hiszen valószínűleg a Oneplus 11 mellett ezt is bemutatják globálisan.

A Oneplus Buds 2 Pro elég jó üzemidővel rendelkezik, ugyanis a gyártó szerint, ha nincs bekapcsolva az aktív zajszűrés, akkor akár 39 óra üzemidőre is képes a töltőtokkal. A tokot lehet tölteni vezetékesen USB Type-C porton keresztül, valamint vezeték nélkül is. Amit érdemes kiemelni a termékkel kapcsolatban az a 6mm-es síkmembrán meghajtók, a 48 dB-es ANC és a Dolby Atmos hangzás, amit a Dynaudio hangolt fel.


Forrás