Élő képeken a Oneplus 11

A kínai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a Oneplus 11 okostelefont, ami a sok szivárgás után most élő képeken is feltűnt. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Oneplus az eddigi szivárgások szerint valamikor a következő hetekben fogja majd piacra dobni a legújabb csúcskategóriás okostelefonját a Oneplus 11-et, amit most a render képek után, élő képeken is megtekinthetünk.

A készülékről a legtöbb specifikáció már ismert, csupán a hivatalos bemutatóra várunk, ahol valószínűleg megerősítik majd ezeket az információkat. Árazásról egyelőre még nem esett szó, de mivel csúcskészülékről beszélünk a legjobb esetben is 300.000 Ft felett fog nyitni a termék, persze piactól függően változhat majd az ár.

Forrás:gsmarena

A most látható képek alapján a termék kissé el fog térni a mai dizájntól, ugyanis a hátoldalon a szélek le lesznek kerekítve, viszont az előlapon sík kijelzőt fogunk kapni, a szelfi kamera pedig szokás szerint a bal felső sarokban fog elhelyezkedni.

A hátoldalon megtalálhatjuk a hatalmas kameraszigetet, amin három lencse fog szerepelni a LED villanó mellett, valamint itt találhatjuk majd meg a Hasselblad feliratot is, amivel próbálják még eladhatóbbá tenni a terméket. A hátlap valószínűleg üveg lesz, a felülete pedig matt, legalább is ez szűrhető le az élő képből.


Forrás