Élő képeken a Oneplus Nord CE 3

nord

A kínai vállalat az idei évben piacra dobhatja a Oneplus Nord CE 3 okostelefont, ami a napokban élő képeken tűnt fel. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a készülékről.

A Oneplus az idén is több terméke tervez majd piacra dobni, különböző árkategóriákban. Közéjük fog majd tartozni a Oneplus Nord CE 3 okostelefont is, amit a napokban megjelenő szivárgások miatt élő képeken is megtekinthetünk.

Pontos megjelenésről egyelőre még nincs információnk, viszont mi azt tippeljük, hogy az idei év első felében történik majd ez meg.

Forrás:gsmarena

A képek alapján a készülék lapos kijelzővel fog rendelkezni, elég nagy kávákkal, a szelfi kamera pedig Infinity-O kivágásban fog majd helyet kapni az előlapon. A forrás szerint a kijelző egy 6.7 colos IPS LCD panel lesz, ami 120 Hz képfrissítéssel fog majd rendelkezni, ami az előd modellhez képest visszalépés lesz, hiszen ott OLED kijelző volt.

A készülék hátoldalán összesen három lencse fog szerepelni két kameraszigeten, viszont ezeknek a specifikációja nem ismert. Hardveresen állítólag egy Snapdragon 695 SoC lapka fog majd a termékben dolgozni, ami szintén visszalépésnek mondható az előd modellhez képest, viszont legalább az 5000 mAh-es telep meg fog maradni.


Forrás