Hiba az iPhone 13-as készülékeknél

iphone 13

A napokban több felhasználónál jelentkezett hiba az iPhone 13-as készülékeknél, ami elég felháborító lehet a túlárazott Apple okostelefonoknál. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Az Apple még 2020 szeptemberében mutatta be az iPhone 13-as sorozatot, ami nagy népszerűségnek örvend, viszont a globális chip hiány miatt, nem túl könnyű beszerezni azokat. A termékek magas áron kaphatóak, emellett még további kiegészítőket kell vásárolni, hiszen a dobozban nincs töltőfej, se fülhallgató. Így természetesen elvárnánk a tökéletes működést, viszont ez nincsen mindig így, hiszen több felhasználónál jelentkezett hiba az iPhone 13-as készülékénél.

Úgy tűnik. hogy a termék szoftveres problémákkal küzd, aminek egyelőre még nem ismeri okát a cég. A napokban több felhasználó tette közzé az interneten, hogy az okostelefonja rózsaszín-lila fényt jelenít meg hirtelen használat közben és ezt követően pedig összeomlik a rendszer.

apple

Egyelőre a probléma még csak a sima modellnél jelentkezett, viszont többféle helyzetben. Valakinek a GPS használata közben jelentkezett, valakinek pedig az akkumulátora viselkedett másként, mint ahogy kellene.

Nagyrészt Kínában számoltak be ezekről az esetekről, az Apple pedig azt tanácsolja azoknak, akiknél fellép a hiba, hogy frissítse le a legújabb rendszerre a mobiltelefonját. Állítólag több ember már le is cserélte a készülékét, de az Apple kiemeli, hogy nem találtak hardveres problémát.


Forrás