A DxOMark szivárogtatott a holnap érkező Black Shark 4 Pro-ról

black-shark-4-pro-cover

Még be sem jelentették a Black Shark 4 szériát, de a DxOmark honlapján már meg is jelent a Pro változat egyik tesztje, aminek köszönhetően a hardverspecifikációk egy része is kiderült.

Az elmúlt időszakban rendszeressé vált, hogy a DxOMark közzéteszi még a megjelenés előtt egyes telefonok audio tesztjének eredményeit. Most ennek áldozata a holnap érkező Black Shark 4 Pro lett. Az audio tesztet egyébként a Black Shark 4 Pro 81 ponttal zárta, amivel egyből is az első helyre sikerült neki kerülnie, megelőzve ezzel a konkurens ROG Phone 5-öt.

black-shark-4-pro

Természetesen a DxOMark tesztjének kiderült a Black Shark 4 Pro hardverspecifikációinak egy része is. A weboldalukon látható információk alapján a Black Shark 4 Pro 6,67 hüvelykes, 144 Hz-es képfrissítési gyakoriságra képes AMOLED kijelzővel fog érkezni. A processzor egyértelműen a Qualcomm jelenlegi csúcslapkája, a Snapdragon 888 lesz. Az akkumulátor kapacitása pedig 4500 mAh-s, és a telep támogatja a 120 wattos gyorstöltést.

black-shark-4-pro-audio

Ha már az audio tesztnél tartunk, mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy dupla hangszóróval fog debütálni az eszköz. A Black Shark 4 Pro többféle hangprofillal is rendelkezik majd, ez azt jelenti, hogy játékhoz, zenéhez és filmekhez más profilt állíthatunk majd be, de lesz egy külön profil akkor is ha fajhallgatót csatlakoztatunk majd hozzá. Támogatottak lesznek továbbá a DTS, AAC és Cirrus Logic kodekek is. A fentiek alapján tehát a Black Shark 4 Pro lenyűgözte a DoXMark tesztelőit, valószínűleg a felhasználók sem fognak majd panaszkodni.