A Galaxy A21s lehet az első mobil Exynos 850 lapkával

galaxy-a20-cover

Egy Geekbench teszt árulkodott a Samsung Galaxy A21s hardverspecifikációiról, ami nagyon úgy néz ki, hogy egy vadonat új processzorral fog bemutatkozni.


A Samsung Galaxy A széria az elmúlt évben rengeteg mobillal gyarapodott. Már az év végén kiderült, hogy idén sem lesz ez másképp és már most több készülék is érkezett ebbe a termékcsaládba. Pár nappal ezelőtt a sorozat egy még be nem mutatott tagja járt a Geekbench-nél és ennek köszönhetően több érdekes információ is kiderült róla. A csak Samsung SM-A217F modellszámon feltűnt eszköz minden bizonnyal a valamikor még idén debütáló Galaxy A21s lehet. Ez a telefon a Geekbench adatlapja szerint Android 10 rendszerrel fog bemutatkozni. Ugyan már a nevéből sejteni lehet, hogy nem egy csúcsmobillal lesz dolgunk, de ezt megerősíti az is, hogy 3 GB rendszermemória található a telefonban a Geekbench szerint.

galaxy-a21s-geekbench

Érdekessége elsőre a benne lévő lapka lehet. A fenti kép szerint egy 8 magos 2.0 GHz-es órajelen ketyegő processzor kap majd benne helyet, ami ha minden igaz az Exynos 850 lesz. Erről a chipről sokat még nem tudunk, de ezek szerint a Galaxy A21s lehet az első készülék ami ezzel jöhet. Valószínűleg előbb bemutatják majd az Exynos 850-et és később fog érkezni a telefon. Nem csak a benne lévő processzorról hanem a telefonról sem sok információ szivárgott ki eddig. Ugyan nem hivatalos forrástól származnak az alábbiak, de állítólag 32 és 64 GB-os tárolóval lehet majd beszerezni. Az akkumulátora 5000 mAh-s lesz és a hátlapján biztosan helyet fog kapni egy 2 megapixeles macro kamera. Az érkezését illetően még semmit nem tudunk, de nincs kizárva az sem, hogy egy 5G képes mobillal lesz dolgunk.