A hardverek miatt dupla bevételre számítanak a beszállítok a Galaxy S8 gyártása során

A Galaxy Note 7 volt az első olyan okostelefon ami rendelkezett írisz szkennerrel, de mivel sajnos a gyártását felfüggesztették ezért elbúcsúzhattunk a tökéletesen működő hardverelemtől. A gyártó is megvolt elégedve a biometrikus azonosítóval és a még fel nem használt érzékelőket is előre kifizette, így akár a Galaxy S8-nál számíthatunk rá.

Annak ellenére, hogy a Samsung nem is olyan régen kérte a beszállótóit, hogy még csak véletlenül se szivárogtassák ki az információkat most mégis sikerült elszólnia magát az egyiküknek:

“A Samsung soha nem használja ugyanazt a kamerát a zászlóshajóinál, korszerűsítik a kamerát a csúcsmodelleknél minden évben, így biztosan lesz javulás.”

Egyenlőre úgy tudjuk, hogy az S8 dupla kamerával fog érkezni, így jogos, hogy a beszállítok úgy gondolják, hogy ezzel megduplázódhat a bevételük. Azt már tudni, hogy a Samsung ezek alapján megvolt elégedve az írisz szkennerek gyártójával, az előre kifizetett modulok beépítésévél pedig lehetne csökkenteni veszteséget is, de a megerősítésig egyenlőre csak kezeljük pletykaként ezt az információt.        

samsung-note-7-iris-scanner

 

MEGOSZTÁS