A Honor megerősítette együttműködését az Intellel és a Qualcommal

A Honornál nem tétlenkedtek az elmúlt két hónapban, máris megszereztek maguknak két meghatározó partnert és több másikkal is tárgyalnak.

Az új tulajdonban lévő Honor vezérigazgatója George Zhao a mai napon leleplezte első készülékét a Honor V40 5G-t. A bemutató során a vállalat vezérigazgatója elmondta, hogy partnerséget írtak alá két chip szállítóval is, melyek név szerint a MediaTek és a Qualcomm. Valamint a Reuters információi szerint ezen kívül még az AMD, Intel, Micron, Microsoft, Samsung, SK Hynix és a Sony-van is nagyon jó úton halad a Honor a megállapodás felé.

George Zhao egyébként megjegyezte, hogy az elmúlt öt nap rendkívül nehéz és tartalmas volt a Honor számára. A vállalat érezte a fogyasztók és a partnerek elvárásait és szeretnék lezárni a Huawei korszakot. Arra fognak törekedni, hogy bekerüljenek a közép és magas szintű piacra, valamint bővíteni szeretnék Kínán kívüli jelenlétüket.

Az elkövetkezendő hónapok tehát mindenképpen fontosak lesznek a Honor számára. A cég egyébként a mai napon a Honor V40 5G mellett két laptopról is lerántotta a leplet, ezek a Honor MagicBook 14 és MagicBook 15 néven debütáltak 11. generációs Intel Core i7 processzorral és Geforce MX450 videókártyával.