Kiderült mikor jöhet az új Honor Magic 5 sorozat

Honor

A kínai vállalat a következő hónapban bemutathatja a Honor Magic 5 sorozatot, aminek a jelek szerint kiszivárgott a valószínűleges bemutatási dátuma.

A Honor az idei évre is tartogat meglepetéseket, amelyek közül egyet már a februári hónapban be is mutathat. Ez nem más, mint a Honor Magic 5 sorozat, ami több tagot is foglalhat magában.

A pontos bemutatási dátum egyelőre még nem ismert, de a napokban egy érdekes képet tett közzé a cég. A Honor idén részt vesz a barcelonai MWC eseményen, ahol a valószínűleges bemutatás történhet majd.

Az előbb említett képen az a szöveg áll, hogy:

“Lépj túl a galaxison, hogy tanúja legyél az igazi varázslatnak”.

Ez több titkos információt is tartalmaz magában. Az egyik az, hogy a galaxis kifejezéssel a Samsung Galaxy S széria megjelenésére utaltak, amit február 1-én fognak leleplezni. Itt próbálják motiválni a vásárlókat, hogy várják meg az ő terméküket, ugyanis szerintük nagyobb dobás lesz, mint a Samsung termékei.

Másrészt azt is megerősítették, hogy február 1 előtt biztosan nem fog megjelenni az új Honor csúcsszéria, így szinte garantálható az MWC eseményen való bemutatás. A szivárgások szerint komoly specifikációkkal jöhetnek majd az újdonságot, de biztosat csak akkor tudunk, ha megtörténik a bemutatás.


Forrás