Itt az olcsóbb Honor 80 Pro

A kínai vállalat a napokban egy olcsóbb Honor 80 Pro okostelefont dobott a piacra, ami néhány specifikációban eltér az eddig ismert modelltől. Mutatjuk a részleteket.

A Honor úgy döntött, hogy kiadja a Honor 80 Pro készüléket újra, néhány specifikáció megváltoztatásával, hogy olcsóbban tudja kínálni a készüléket az offline piacokon.

A terméket csak kiskereskedelmi üzletekben árusíthatják, ami fontos információ, mivel egyelőre még csak Kínában vásárolható meg a termék.

Az egyik fő változás az eredeti modellhez képest az a kijelző, ugyanis nincs lekerekítve, emellett a felbontás QHD+ felbontásról FHD+-ra csökkentették.

Mindezek mellett az előlapon a két szelfi kamera helyett csak egy kamera szerepel, aminek a felbontása nem 50 MP-es, hanem 32 MP. A hátlapon is tapasztalhatunk változást, ugyanis az 50 MP-es ultraszéles látószögű lencsét 8 MP-re cseréltek, de a 2 MP-es mélység lencse még megmaradt.

Ami viszont fontos az az, hogy hardveresen maradt a Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka, valamint a 12 GB RAM és a 256 GB belső tárhely is. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó MagisOS 7-et kapnak a vásárlók a készüléken, így a céghez az Android 13-as verzió még mindig nem érkezett el.


Forrás