Hamarosan érkezik a Honor Magic 5 Lite

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a legújabb generációs készülékét Honor Magic 5 Lite néven, amiről most több információ is érkezett. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Honor az idei évben bemutathatja a Honor Magic 5 sorozatot, amiről már több szivárgást is láthattunk. Sajnos a bemutatási dátum nem ismert, de az információk érkezését tekintve egyre közelebb jutunk a megjelenéshez.

Állítólag az már biztos, hogy a sima Honor Magic 5 modell Snapdragon 8Gen2 SoC lapkával érkezik, de a napokban leginkább a Lite modell került rivalda fénybe.

A Honor Magic 5 Lite a napokban a Google Play Console felületen tűnt fel, ahol kiderült, hogy hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 695 5G lapkát fog majd megkapni. Névre ugyan annak tűnhet, mint ami a Honor Magic 4 Lite modellben dolgozott, viszont mégis eltér, ugyanis a kis mag 1,7 GHz helyett 1,8 GHz-esek, ami minimális teljesítmény növekedést hozhat el.

Az is kiderült, hogy szoftveresen Android 12 fog majd rajta futni, a RAM méret pedig 8 GB-os lehet majd. A kijelző egy FHD+ felbontású panel lesz és ha az előd modellből indulunk ki, akkor a típusa pedig LCD.


Forrás