Olcsó Honor okostelefon jelent meg

Honor

A kínai vállalat egy új olcsó okostelefont dobott piacra a napokban, amit néhány helyen már meg is lehet vásárolni. Mutatjuk, hogy mit tud a készülék és milyen áron vásárolható meg.

A Honor az idei évben is tudott növekedést felmutatni, amit leginkább annak köszönhet, hogy rengeteg féle okostelefont forgalmaz, lefedve szinte a teljes piacot.

A napokban megjelent terméke egyelőre még csak a Jordán piacon kapható, durván 40.000 Ft-os áron. A Honor X5 narancs kék és fekete színben érhető el.

Hardveresen a készülék egy MediaTek Helio G25 lapkával van felszerelve, ami nem egy erőgép, de az alap dolgok elvégzéséhez elegendő lehet. A RAM méret 2 GB, a belső tárhely pedig 32 GB, amit memóriakártyával tovább lehet bővíteni. Szoftveresen alapból Android 12 Go rendszer fut a készüléken, az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh-es lett, a töltési csatlakozó pedig egy Micro USB port.

A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású IPS panel, amin vízcsepp kivágásban kapott helyet az 5 MP-es szelfi kamera, a hátlapon pedig egy 8 MP-es főszenzor található, ami alatt egy LED villanó is szerepel a hátlapi kameraszigeten.


Forrás