Képeken az új olcsó Honor X7a okostelefon

Honor

A kínai vállalat hamarosan egy új okostelefont mutathat be Honor X7a néven, ami szerényebb képességekkel rendelkezhet majd. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Honor a 2023-as évben is tovább szeretne növekedni, amit segíthet az, hogy több terméket is piacra dobnak majd, esetleg a globális piacon is jobban elterjednek majd a termékeik.

Valamikor a közeljövőben érkezhet meg majd a Honor X7a okostelefon is, ami a sima Honor X7 olcsóbb kiadása lehet majd. Sajnos a pontos bemutatási dátum még nem ismert, de elég sokat tudunk a termékről, emellett a napokban több képen is feltűnt.

A forrás szerint hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Helio G37 SoC fog a készülékben dolgozni, ami mellé 4 GB RAM és 128 GB belső tárhely fog társulni, utóbbit valószínűleg MicroSD kártya segítségével tovább lehet bővíteni. Szoftveresen alapból Android 12 fog majd futni rajta, ami mindenképpen biztató jelnek számít.

Az akkumulátor kapacitás az okostelefonban 5230 mAh lehet majd, ami nagyobb, mint amit a sima kiadásban láthattunk, a töltési sebesség viszont még nem ismert. A Honor X7a hátoldalán a látványtervek szerint négy kameralencse fog elhelyezkedni, amik közül a főkamera 50 MP-es, az ultraszéles látószögű lencse 5 MP-es, míg a a két segédlencse 2 MP-es lesz.


Forrás