Még ebben az évben jön a Honor 80 GT

A kínai vállalat még az idei évben piacra dobhatja a Honor 80 GT okostelefont, ami csúcslapkával jelenhet meg. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Honor nemrég bemutatta a Honor 80-as sorozatot, ami még az idei évben újabb taggal bővülhet, ugyanis a legújabb szivárgások szerint még ebben a hónapban megjelenhet a Honor 80 GT okostelefon, ami a sorozat negyedik tagja lesz.

A forrás szerint a hivatalos bemutató december 26-ra eshet majd, de a termék valószínűleg csak a kínai piacon lesz elérhető.

A Honor 80 GT hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkát kaphat meg, csak úgy, mint a sorozatból a Pro modell, így a csúcsteljesítmény garantált. Valószínűleg a RAM méret is minimum 8 GB-os lesz, a belső tárhely pedig minimum 128 GB. Szoftveresen Android 13 fog futni a terméken, ami el is várható egy új készüléktől.

A kijelző típusa, ha a sorozat többi tagjából indulunk ki AMOLED lesz, a forrás pedig azt is megjegyzi, hogy a felbontása FHD+ a kijelző képfrissítése pedig 144 Hz. Az árazásról egyelőre még sajnos nincs hír, de hamarosan biztosan többet tudunk.


Forrás