Akcióban a Windows 10 Pro! Most csak 2660 Ft

Elindult a Godeal24 Weekly Mega Sale, érdemes most bevásárolni, mert hatalmas kedvezmény jár egyes Microsoft szoftverekre. 

A munka és a tanulás egyik elengedhetetlen kelléke lett most a számítógép és nem tudjuk, hogy ez meddig marad még így. Egy laptop vagy PC viszont használhatatlan operációs rendszer nélkül és a megfelelő szoftverek is fontosak. A Godeal24 heti ajánlatában a legismertebb Microsoft szoftvereket tudod a dobozos verziónál jóval olcsóbban megvásárolni. 100%-ban eredeti szoftverkulcsokról van szó, tehát vállalkozások esetében is nyugodtan lehet használni őket. Külön terméket nem kapsz, egy e-mailben küldik majd a licencet a vásárlást követően. Ez a megoldás gyors és mindenki számára költséghatékony. Az ajánlatok korlátozott ideig élnek, az értékesítés ma kezdődik és egy hétig tart.

Különleges ajánlatok – Akár 88% kedvezmény, limitált ideig:

Féláras ajánlatok – Használd a “BCS50” kuponkódot:

Csomag ajánlatok – Együtt olcsóbb a “BCS62” kuponkóddal:

További ajánlatok – Használd a “BCS55” kupont, hogy a legjobb áron vásárolj:

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.