Átalakulhat a Xiaomi Mi Band széria

mi-band-6-cover

A Xiaomi Mi Band sorozata felettébb népszerű a felhasználók körében a korrekt árazás és a remek specifikációk miatt. Pletykák szerint viszont nemsokára nagyot változhat a széria.

INLOCK

Újonnan kiszivárgott pletykák szerint a Xiaomi egy vad újítással készül a jövőben az okos karkötők terén. Egy szivárogtató állítása szerint, a cég egy belsős előadásáról származó információ szerint teljesen megváltozik a Mi Band széria kialakítása.

A pletyka szerint a cég egy 360 fokos rugalmas kijelzővel szerelné fel legújabb eszközét, az úgynevezett Xiaomi Mi Band X-et. Persze ez a név lehet a kódnév vagy a prototípus név. Mindenesetre amíg nincs hivatalos elnevezés, mi is így hivatkozunk rá.

A készülékről az is kiderült, hogy egy mágneses csatot kaphat, emellett a kialakítás ultra könnyű és vékony lesz. Ehhez hasonló termékeket már láthattunk más márkától, ilyen a Nubia Alpha okos karkötője is.

A Xiaomi eddigi okos karkötői nem sokat változtak az alap modelltől külső dizájnra. Csupán a kijelző mérete növekedett és a belső funkciók változtak meg. A jelenleg legújabb okos karkötő a cég kínálatában a Xiaomi Mi Band 6. Olyan tulajdonsággal bír, mint a hosszú üzemidő, vér-oxigénszint mérés és az AMOLED kijelző.

Forrás