Augusztus 29-én jön a Redmi 8 széria

A Redmi 7 mobilok még fél éve sincsenek piacon, de máris jön a folytatás, augusztus 29-én mutatják be a Redmi 8 sorozatot.

REVO2

A TENAA-nál látott dupla kamerás Redmi 8 mellé érkezni fog a Redmi Note 8 is. A különbség a két eszköz között főként a kamerák számában mutatkozik meg, utóbbi összesen négy modult kap a hátlapjára, ezek közül az egyik 64 megapixeles szenzor lesz. A Gizmochina szerint a Redmi Note 8 várhatóan a frissen bemutatott Helio G90T rendszerchippel fog érkezni. Azt pedig már Lu Weibing-től, a Redmi elnökétől tudjuk, hogy a mobil valamivel nagyobb akkumulátor kap, mint elődje és jóval nagyobb képernyő/test aránnyal rendelkezik majd.

A külföldi tech portálok által közzétett cikkekből sikerült összeollózni, hogy a készülék akksija állítólag 5000 milliamperórás és támogatja a 18W-os vezetékes gyorstöltést. Előkerült egy kiszivárgott formaterv is a Redmi Note 8 hátlapjáról. A kamerákról, a főmodult kivéve nem sokat tudunk, valószínűleg egy ultra széles látószögű és egy teleobjektív vagy mélységszenzorral lehet még kalkulálni, illetve a kameraszigeten kívülre egy ToF érzékelő is kerül. Az ujjlenyomat-olvasót itt már a kijelzőbe integrálta a Redmi, de a két kistesónál még a hátlapon kap helyet.

A jövő heti bemutatón a Redmi Note 8 mellett, a sima Redmi 8 és a belépőszintű Redmi 8A érkezésére lehet számítani, továbbá néhány héten belül jöhet a Redmi 8 Pro is. A TENAA-tól már megtudtuk, hogy a Redmi 8 kijelzője 6,21 hüvelykes panel, 1520 x 720 pixel felbontással. Sejthetően a Redmi Note 8 is hasonló méretű megjelenítővel fog érkezni, de a felbontása valamivel nagyobb lesz. A Redmi-nél nem nagyon tudnak titkot tartani, a bemutatóig gyaníthatóan minden nap fogunk hallani valami újat a Redmi 8 szériáról.

1 hozzászólás

Comments are closed.