Most mindenki kap 3000 Ft költőpénzt a Revolut-tól

A fintech cégek egyre csak terjednek, aki benne van a témában biztosan hallott már a Monese-ről, Curve-ról vagy a TransferGo-ról, de ide sorolható a Revolut is, akik 100 milliárd forintos tőkeinjekción vannak túl és most meghódítanák a piacot.


Ehhez pedig egy nagyon egyszerű trükköt vetnek be, minden új regisztráló kap 3000 forint költőpénzt és ingyenesen igényelheti meg a saját dombornyomott MasterCard kártyáját. Annyira azért ne szaladjuk előre, nézzük pontosan miről is van szó, mi a Revolut.

A Revolut nem egy bank, nincsenek fiókjai, a pénzünket pedig a brit Lloyds és Barclays bankok kezelik. Ha regisztrálsz, kérhetsz egy saját kártyát, ami itthon és külföldön is használható fizetésre, kedvezményes valutaváltásra, sőt akár kriptovalutával vagy részvényekkel is kereskedhetsz. Ehhez viszont meghívóval kell regisztrálni, csak így jár az ingyenes kiszállítás és az első kártyás vásárlás után a 3000 forint bónusz.

A mobilapplikáción keresztül minden tevékenységet nyomon követhetünk, napi és havi limiteket állíthatunk be. Egy külön zsebben pénzt gyűjthetünk, ami a fizetéseknél az egész számokra való kerekítésekből tevődik össze. A dolog teljesen ingyenes, ha havonta nem veszel le a számládról kb. 75 ezer forintnál többet. Tökéletes megoldás lehet ha a félretett pénzedet el szeretnéd különíteni a költőpénztől. Azt talán mondanom sem kell, hogy a rendszer teljesen biztonságos, PIN kódot és ujjlenyomatot is beállíthatunk, ezeket minden fizetésnél és alkalmazás elindításnál meg kell adnunk. Kölön pozitívum, hogy a PIN kódot a regisztrációnál mi adjuk meg.

Mit kell tudnod a Revolut-ról?

  • Nincs éves kártyadíj, és a virtuális kártya is teljesen ingyenes
  • Az első kártyád kiszállítása Magyarországra ingyenes, ha meghívóval regisztrálsz
  • A kártya feltöltése átutalással, betéti kártyával és hitelkártyával ingyenes
  • Pénzküldési díj nincs
  • A készpénz felvétel díja 200 fontnak megfelelő összegig ingyenes, felette már 2 százalékot zsebre tesz a Revolut.
  • A pénzváltás díja 6000 euróig minden hónapban egy alkalommal ingyenes

Vannak persze fizetős csomagok is. Az ingyenes standard kártya színe lilás-rózsaszín, ha valaki ennél menőbb árnyalatokat szeretne, onnantól már fizetni kell. Akinek kevés lenne a havi kb. 200 eurós levehető összeg, a Premium vagy Metal csomagok közül is választhat. Előbbi 2500 forintba kerül havonta, és 150 ezer forintig tudunk bankautomatából pénzt felvenni ingyenesen.A Metal már 4200 forintba kerül, és itt 220 ezer forint az ingyenesen levehető összeg havonta. Ezt már a nagypályásoknak ajánlják, itt tudsz kriptovalutával és a New York-i értéktőzsde által jegyzett értékpapírokkal kereskedni. Napi, heti és havi statisztikákat láthatsz az árfolyamról és beállíthatod, hogy mekkora összegnél adja el vagy vegye meg a rendszer az általad választott értékpapírt vagy kriptovalutát.

Revolut kártyádat már az Apple Pay-hez is tudod társítani, függetlenül attól, hol bankolsz. Külföldi utazásoknál és online rendelésnél (Gearbest, Banggood, eBay) is érdemes használni, mert ha átvertek, tudsz reklamálni. Persze nem kötelező használni a kártyát, elég ha megrendeled feltöltöd legalább 3500 forinttal és elköltöd róla a 3000 forintos grátiszt, az is egy opció. Ha érdekel a dolog itt tudsz regisztrálni, a promóció csak augusztus 21-ig él.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.