Augusztusban új Xiaomi termékek jöhetnek

xiaomi

Idén a Xiaomi elhalmozta a felhasználókat okostelefonokkal és azt kell mondanunk, hogy még mindig tartogatnak meglepetéseket. Napokon belül újabb készüléket mutathatnak be.

INLOCK

A kínai vállalat a legújabb jelentések szerint a Fortune 500-as listáján, tavalyi évhez képest 84 pozíciót javítva a 338. helyezést érte el. Ez a cég eddigi legjobb eredménye. Ugyan ezen a listán, ha a mobiltelefon gyártókat vesszük górcső alá, akkor a top 15-ben ketten is helyet kaptak, hiszen az Apple 6., míg a Samsung a 15.helyet foglalja el.

A Xiaomi vezérigazgatója Lei Jun a napokban hivatalosan is megerősítette, hogy megtartja az éves beszédét, emellett az okostelefonok és tabletek piacára is új termékekkel készülnek. Az esemény augusztus 10-én lesz esedékes.

xiaomi

A pletykák szerint három év után bővülhet a Xiaomi Mi Pad sorozat, aminek tagjai Snapdragon 870 processzorral érkezhetnek, emellett IPS kijelzőt és 67W-os vezetékes töltést kaphatnak meg.

Az okostelefonoknál pedig a Xiaomi Mi Mix 4 jöhet. Ez lehet az első kijelző alá épített kamerát használó készülék, amit a cég hivatalosan is be fog mutatni. Hardveres fronton Snapdragon 888-al lesz felszerelve a készülék. Az akkumulátor kapacitás 4500 mAh-es lesz és 120W-al tudjuk vezetékesen tölteni, a szivárgások szerint.


Forrás