Az októberi AnTuTu toplista élére került a Huawei csúcsmobilja

antutu

Az AnTuTu megosztottam velünk, hogy szintetikus tesztjeiken októberben mely csúcsmobilok teljesítettek a legjobban. A lista élére most egy újonnan bemutatott Huawei csúcsmobil került.

brave_banner_3_gsmring

Valószínűleg a legtöbben már kitalálták, hogy az 5 nanométeres Kirin 9000 processzorral ellátott Huawei Mate 40 Pro-ról van szó, aminek 685.339 pontot sikerült bezsebelnie. A múlt havi aranyérmes iQOO 5 Pro így a második helyre csúszott vissza amit csak egy hajszálnyival lemaradva az iQOO 5 követ. A negyedik helyen szintén egy Vivo mobilt találunk, ez név szerint a Vivo X50 Pro 661.342 ponttal. Ötödikként a Redmi K30S végzett, a Xiaomi lányvállalatának készüléke 660.133 pontot szerzett.

antutu-top-10-oktober

A Xiaomi Mi 10 Ultra elég sokat rontott az előző hónaphoz képes, akkor a harmadik volt, de most visszacsúszott a hatodik helyre. Az Asus ROG Phone 3 is rontott egy pozíciót, a 630.765 pont már csak a hetedik helyre volt elegendő. A nyolcadik helyet egy eddig ismeretlen kínai mobil, a Savior Gaming Phone Pro szerezte meg magának, ennek a modellnek 625.394 pontot sikerült gyűjtenie. Az utolsó előtti a Black Shark 3S lett 617.900 ponttal. A tizedik helyen a korábban több hónapos csúcstartót, az Oppo Find X2 Pro-t találjuk.

Ezúttal is fontos kiemelni, hogy az AnTuTu most is modellenként 1000 tesztből állította össze az októberi toplistát. Valamint azt is, hogy ez nem a globális toplista, mivel rajta többségben olyan telefonokat találunk amik még csak Kínában elérhetőek. Viszont ettől függetlenül annak aki mobil vásárlás előtt áll és fontos neki a teljesítmény iránymutatásnak teljesen jó.