Bemutatkozott a Samsung Galaxy Book és Samsung Galaxy Book Pro Business Edition

galaxy book

A Samsung nemrég bemutatta legújabb laptopjait, amik remek hardveres képességekkel és specifikációkkal rendelkeznek. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni róluk.

crypto50

Sokan nem tudják, de a Samsung a laptop piacon is nagy részesedéssel van jelen és erősebbnél erősebb készülékeket forgalmaz, csupán a mi térségünkben nem kaphatóak ezek a készülékeik.

A két bemutatott termék az Intel 11. generációs processzoraival vannak felszerelve, így hardveres fronton a legerősebbek. A Samsung Galaxy Book intel Core i5 lapkát kapott meg 16 GB RAM társaságában. A Pro modellek kétféle változatában érkeztek meg, az egyik a fentebb említett processzorral, míg a nagyobb kiadás már intel i7-el.

book

A kijelző mindkét esetben Super AMOLED, ennek felbontása pedig Full HD. Méreteket tekintve 13,3 colos és 15,6 colos kijelző átmérővel vásárolható meg. Mindegyik készülék a Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszer Pro verzióját kapja meg, így több kezelési funkcióval rendelkeznek, emellett a biztonság is nagyobb.

Árazást tekintve a Samsung Galaxy Book durván 270.000 Ft-os áron, míg a Pro variáns legnagyobb változata 360.000 Ft-os áron vásárolható meg. Reméljük, hogy egyszer hazánkban is kaphatóak lesznek ezek a termékek. Hiszen biztos, hogy sok Samsung felhasználó, szívesen használná ezeket a termékeket.


Forrás