Bemutatkozott a Xiaomi Redmi 10

gsmarena

Már egy ideje tudni lehetett, hogy a Xiaomi tovább fogja bővíteni a Redmi szériát egy újabb modellel. Mutatjuk a Xiaomi Redmi 10 specifikációit.

INLOCK

A Xiaomi augusztus 18-án bemutatta a legújabb Redmi mobilt, amit már szinte mi sem tudunk követni, hogy hányadik a szériában. Az új Xiaomi Redmi 10 a középkategóriában próbál szerencsét, amit az árazása is mutat, hiszen durván 60.000 Ft lehet a készülék és a specifikációkat tekintve egy igen jó vételnek minősülhet.

A készülék egy 6,5 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD kijelzővel van felszerelve. Ezen túl a szelfikamera kivágása középen van elhelyezve. Ez az előlapi szenzor 8 MP-es felbontású.

redmi 10

 

A hátlapon egy 50 MP felbontású főkamera kapott helyet, ami mellé egy 8 MP-es széles látószögű, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse társul. A készülék akkumulátor kapacitása 5000 mAh. A készüléket 18W-os maximális sebességgel tudunk feltölteni a Type-C porton vezetéken keresztül.

Hardveres fronton a készülék egy 12 nm csíkszélességen gyártott nyolcmagos MediaTek Helio G88-as processzor. Ez mellé 4 GB vagy 6 GB RAM társul tárhelytől függően. A belső tárhely 64 GB vagy 128 GB lehet, amit MicroSD kártya segítségével tovább bővíthetünk. A készülék emellett Dual SIM támogatottsággal is rendelkezik.

Kíváncsian várjuk a készüléket, hiszen nem tudjuk, hogy milyen felhasználói élményt biztosít az új termék.


Forrás