Bemutatkozott a Xiaomi Redmi Note 12 Pro Speed Edition

A kínai vállalat a napokban egy új okostelefont dobott piacra Xiaomi Redmi Note 12 Pro Speed Edition néven, ami néhány tulajdonságban tér csak el társairól. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Xiaomi néhány hónapja leplezte le a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot, ami meglepő módon a napokban újabb taggal bővült, mégpedig a Xiaomi Redmi Note 12 Pro Speed Edition-nel. Eddig az alábbi eszközök voltak elérhetőek a sorozatban: Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+, Xiaomi Redmi Note 12 Discovery.

Nem lennénk meglepve, hogy sokak számára már eddig is követhetetlen volt a termékek elnevezése, valamint a készülékek közti különbségek sem mindig egyértelműek.

Ahogyan a többi modell, az új kiadás is csak Kínában lesz megvásárolható durván 115.000 Ft-os áron, a forrás pedig kiemeli, hogy a globális értékesítésről eddig nincs szó.

A Xiaomi Redmi Note 12 Pro modellhez képest az változott, hogy a MediaTek Dimensity 1080-as lapkát lecserélték a Snapdragon 778G-re, az 50 MP-es főkamera helyett egy 108 MP-es lencse szerepel a hátlapon, viszont itt meg kell jegyezni, hogy optikai képstabilizálás nélkül, emellett a hátlapi kamerasziget változott meg egy kicsit.


Forrás