Brutális lesz a Xiaomi Mi 12

xiaomi

Év elején mutatták be a teljes Xiaomi Mi 11 sorozatot, ami sikeresnek mondható. Viszont már a következő kiadásról a Mi 12 készülékről is érkeztek pletykák.

INLOCK

A Xiaomi az utóbbi időszakban nagyot fejlődött eladások tekintetében. A Mi 11 sorozat szinte minden régióban megvásárolható, persze előfordulhat, hogy csak korlátozott számban.

A cég már készülhet az újabb modellel, hiszen levédettek egy kódnevet (2112123AC), ami vélhetően a Xiaomi Mi 12 készülék lesz.

Ami szinte biztos, hogy a készülék a következő csúcsgenerációs lapkakészletet fogja megkapni, amit még be sem mutattak. Egyes információk szerint ez a Snapdragon 895 nevet fogja kapni.

A főkamera a Samsung által fejlesztett 200 MP-es kamera lehet. Minden bizonnyal ezt a legerősebb verzió fogja megkapni. A kijelző 120 Hz képfrissítéssel rendelkezhet, emellett a QHD+ felbontás is adott lehet az előd modellből kiindulva.

Fontos leszögezni, hogy ezek az információk még nincsenek megerősítve a cég által, tehát inkább vehetjük ezeket kiindulópontnak, mint sem biztos ténynek. Annyi bizonyos, hogy a háttérben már biztosan dolgoznak az új készüléken a többi más fejlesztés mellett.  Ha a chip hiány nem szól jelentősen közbe, akkor akár december végén vagy január elején megismerhetjük a Mi széria újabb tagjait.


Forrás