Brutálisan gyors töltéssel jöhet a Xiaomi Redmi Note 12 sorozat

note 11 pro

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Xiaomi Redmi Note 12 sorozatot a szivárgások szerint. Az is kiderült, hogy brutálisan gyorsan tölthetnek majd készülékek.

A Xiaomi a szivárgások szerint már a Xiaomi Redmi Note 12 sorozaton dolgozik, ami akár heteken belül be is mutatkozhat Kínában. Ez nem lenne meglepő, hiszen a tavalyi évben is előbb érkezett meg a kínai kiadás, a globális piacon pedig több hónap múlva jelentek csak meg a termékek eltérő specifikációkkal.

A forrás szerint érkezhet majd a Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro és Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ okostelefon is, utóbbi pedig eddig soha nem látott töltési sebességgel fog rendelkezni, hiszen egy nemrég megjelent tanúsítvány szerint 210W-al lehet majd vezetékesen tölteni a terméket.

A hardveres specifikációkról is már tudni néhány információt, ugyanis a forrás szerint A Pro variánsokban egy MediaTek Dimensity 1300-as lapka fog helyet kapni. A hátlapi főkamera 50 MP-es lehet, ami talán már optikai képstabilizálást is fog kapni. Úgy tűnik, hogy a gyártó a töltési sebességre fókuszál majd a közeljövőben a Redmi sorozatban, viszont az még kérdéses, hogy a globális piacon is elérhető lesz-e ez a gyorsaság.

 


Forrás