Brutálisan jó lehet a Xiaomi Mi MIX 4

xiaomi-logo-cover

A Xiaomi idén rengeteg készüléket mutatott már be, viszont úgy tűnik, még mindig lapul valami a tarsolyukban. Újabb csúcsmodellt dobhatnak piacra a negyedik negyedévben.

INLOCK

A kínai cég idén a teljes portfólióját lecserélte és több kategóriában is mutatott be újdonságot. Ilyen például a Xiaomi Redmi Note 10-es széria, a Xiaomi Mi 11-es széria és a hajlítható kijelzős Xiaomi Mi Mix Fold.

Most a Q4-ben a Mix sorozatot bővíthetik egy csúcstelefonnal, ami ismét felboríthatja a piacot, ha egy jó árazást kap. Elég sok minden derült ki már a készülékről, amit most meg is mutatunk nektek.

xiaomi

A készülék kijelzőjét tekintve a pletykák szerint egy hajlított panelt kapatunk, ami 6,67 colos és FHD+ felbontású lehet. Emellett azt is feltételezhetjük, hogy a 120 Hz és az AMOLED kijelző adott lesz.

Van még egy újdonság, ami a kijelzőhöz köthető még, ez pedig nem más, mint a kijelző alá épített szelfi kamera.  Jelenleg mindössze a ZTE mutatott be ilyen típusú készüléket, viszont a Samsung is elhozza ezt a hajlítható kijelzőjű okostelefonok kategóriájába heteken belül.

Processzort tekintve a céghez híven a legerősebb Qualcomm lapkát kaphatja meg a telefon, ez pedig a Snapdragon 888 Plus lehet. Belső tárhelyről és RAM méretről egyelőre nem esett hír.

Az akkumulátor 5000 mAh-es lehet, amit vezetékesen 120W-al, vezeték nélkül pedig 80W-al lehet majd feltölteni. A készülék árazásáról még nincs hír, viszont arra számíthatunk, hogy a Xiaomi Mi 11 Ultra készülékhez hasonló lehet az újdonságok miatt.