Egész havi korlátlan mobilnet a Telekom karácsonyi ajándéka

A Telekom gyorsan rálicitált a Telenor és a Vodafone karácsonyi akciójára. Míg az utóbbi két szolgáltató három napos korlátlanságot kínál ügyfeleinek, addig a Telekomnál 31 napon keresztül él hasonló kedvezmény.


Az akció azért nem mindenkit érint, csak a Magenta 1 csomagban lévő, vagy arra most váltó ügyfelek vehetik majd igénybe, egészen a hónap végéig. Az aktiválást követően 31 napon keresztül lehet élvezni a teljes korlátlanságot, ami belföldön mobilnetre és telefonálásra egyaránt vonatkozik. A hivatalos közlemény szerint a Magenta 1 csomag részeként, bármely mobilos előfizetéssel rendelkező lakossági ügyfél az aktiválástól számított 31 napon át élvezheti a korlátlanságot. Belföldön tehát bármely szolgáltató irányába teljesen ingyen lehet telefonálni és mobilnetet is szabadon használhatjuk anélkül, hogy elfogyna az adatkeretünk.

Ha szeretnél élni a lehetőséggel csupán annyit kell tenned, hogy a Telekom alkalmazáson belül aktiváld. Akinek nincs rajta az applikáció a készülékén, az App Store-ból innen tudja leszedni, az Androidos telefonokra a Google Play-es letöltési oldal pedig itt található. Ezt követően be kell jelentkezni saját ügyféladataiddal és a főoldalon a Magenta 1 ünnepi korlátlanság menüpont alatt már tudod is aktiválni a csomagot.