Egy komoly újítással érkezhet a Xiaomi Mi Mix 4

A Xiaomi Mi Mix 4-et már régóta várjuk. A Mi Mix 3 egész pontosan 2018 novemberében lett bemutatva, tehát eléggé érik már a folytatás. Azóta minden évben elhintették a pletykát, hogy jönni fog a Mi Mix széria legújabb tagja. Eddig hiába vártunk rá.

INLOCK

Kínából származó információk szerint augusztusban tart egy bemutató eseményt a Xiaomi, ahol állítólag a Mi Mix 4 kapja majd a főszerepet. Ez az infó hivatalosan persze még nincs megerősítve, így egyelőre ne vegyünk rá mérget. Ezen felül természetesen jött még más is az új zászlóshajóról. Úgy tudni ez lesz a gyártó első olyan okostelefonja, ami kijelzőbe épített szelfikamerával került majd piacra, tehát teljes kijelzős élmény nyújt majd a felhasználóknak. A készülék hatalmas képernyőjébe nem zavar be notch és kameralyuk sem. Ice Universe szerint a Xiaomi annyira jól megoldotta a kijelzőbe épített kamerát, hogy szabad szemmel nem is lesz majd látható a szenzor. Ennek valószínűleg a képminőség issza majd meg a levét.

A Mi Mix 4 kapcsán lehetett már olyat is hallani, hogy két oldalt ívelt képernyővel jön majd a masina. Ezen felül jött egy olyan infó is, ami szerint teljesen egyedi kijelzővel érkezik az eszköz. Ezen a vonalon tehát még vannak ellentmondások.

Az mindenesetre biztosan tűnik, hogy a Xiaomi Mi 11 Ultránál is drágábbnak ígérkezik a Mi Mix 4. Egyes források 6000 jüan körüli árról beszélnek, ami kb. 280 ezer forintot jelent. Ez persze a kínai árcédula, a nemzetközi piacon ennél garantáltan jóval drágább lesz a készülék.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

A spekulációk szerint a Mi Mix 4 Snapdragon 888 vagy Snapdragon 888 Plus rendszerchippel fog majd érkezni, az akkumulátor kapacitása legalább 4500 milliamperóra lesz és támogatja lesz a 120 W-os vezetékes és a 80W-os vezetéknélküli töltést. Nagy valószínűséggel a közelgő MIUI 13 ezen a készüléken fog majd debütálni, augusztus közepén vagy végén.