Egyre biztosabb a Dual SIM-es iPhone érkezése

írta: odinsann

Már korábban is hallottunk pletykákat arról, hogy idén szeptemberben érkezik az első Dual SIM-es iPhone, de hazánkban nem biztos, hogy be tudjuk majd szerezni.


Mint azt már tudjuk idén is három mobilt mutat majd be az Apple, ezek közül kettő OLED panellel fog rendelkezni, amik 5,8 és 6,5 hüvelykesek lesznek és lesz egy 6,1 hüvelykes LCD megjelenítővel rendelkező modell is. Jelenleg a 6,1 hüvelykeset tartják számon az olcsó iPhone-ként mivel még az 5,8″-nál is kevesebbe fog kerülni.

Már áprilisban is lehetett hallani arról, hogy érkezhet egy kettő sim kártyás iPhone, az erre utaló jeleket később az iOS 12 kódjaiban is felfedezték. Az United Daily News tajvani lap forrásai szerint ez a 6,1 hüvelykes iPhone, de kizárólag Kínában fogják kettős sim foglalattal értékesíteni, mivel itt nem úgy fogynak az Apple mobiljai ahogy azt szeretnék.

A kínai régióban a kisebb helyi gyártók erősen uralják a piacot, amit a cupertinoi cég szeretne visszahódítani, ugyanakkor United Daily News értesülései szerint Kínában csak ezt az egy változatot értékesítenék, ami elég érdekesen hangzik. Az biztos, hogy más országokban is lenne rá kereslet, szeptemberben a bemutatót követően már biztosan többet fogunk.

forrás: gsmarena