Élő képeken a Huawei Nova 9 készülék

huawei

Már megírtuk nektek, hogy hamarosan bővülhet a Huawei Nova család. A megjelenés előtt egyre többe tudhatunk meg róluk. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Huawei egyik legnépszerűbb terméksorozata az ázsiai piacon a Nova sorozat. Ebből a szériából utoljára a Huawei Nova 5T volt kapható Magyarországon, ami valójában egy Honor 20 volt.

Már itt írtunk nektek arról, hogy hogyan is fog kinézni a mobiltelefon render képeken feltüntetve, most viszont igazi élő képeken láthatjuk a terméket.

nova

Állítólag két variáns is érkezik, egy sima és egy Pro modell. A képen az alap modell látható, ami egy Infinity-O kivágással elhelyezett szelfi kamerát kapott meg. Ezzel szemben a Pro variáns a pletykák szerint két előlapi kamerával lesz felszerelve.

A kijelző hajlított, így minden bizonnyal OLED panelről beszélhetünk. Az is kiderül, hogy fekete, zöld, kék és világoskék színben lesz kapható, emellett szoftveres fronton Harmony OS 2.0 áll majd a felhasználók rendelkezésére.

Mindkét modellben egy Qualcomm Snapdragon 778G processzor dolgozhat, természetesen az LTE variáns. A bemutatóig még szeptember 23-ig kell várnunk. Ekkor mindenről lehull majd a lepel.


Forrás