Élő képeken a Xiaomi 12 Lite

xiaomi

Ahogyan azt már többször is megírtuk nektek, a kínai vállalat újabb tagot tervez piacra dobni a Xiaomi 12 sorozatba. A Xiaomi 12 Lite okostelefont már élő képeken is láthatjuk.

crypto50

A Xiaomi még tavaly decemberben leplezte le Kínában a Xiaomi 12 széria jelenleg is kapható tagjait, viszont Európában csak áprilistól lehet megvásárolni őket. Jelenleg forgalomban van a Xiaomi 12X, a Xiaomi 12 és a Xiaomi 12 Pro okostelefon is, most pedig jöhet a Xiaomi 12 Lite.

A kínai vállalat szinte minden évben kiadja készülékeinek Lite verzióját, ezért biztosak lehetünk benne, hogy jön ez a modell és így is lesz. A legújabb szivárgásokban már elő képeken is megtekinthetjük a készüléket.

Ha jól szemügyre vesszük a terméket, nem nagyon tudjuk megkülönböztetni a Xiaomi 12X és Xiaomi 12 készüléktől, talán a méretei miatt tűnhet fel csak a különbség, valamint a kijelző lapos, nincs lekerekítve.

Állítólag egy 6,55 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED kijelzőt kaphat meg, a hátlapi főkamera pedig 108 MP-es lehet. Hardveresen egy vadi új Snapdragon 778G Plus processzor hajtja majd a készüléket, minimum 8GB RAM társaságában. Ha a specifikációkat megnézzük, akkor már előre el tudjuk könyvelni, hogy az emelkedő árak miatt 180.000 Ft körül is nyithat majd a termék.


Forrás