Elvileg nem lehet, de valakinek mégis sikerült félbehajtani egy Xiaomi Mi 11-et

A Xiaomi Mi 11 még csak Kínában kapható, de néhány héten belül a nemzetközi piacon is megjelenhet a készülék. Ezt a mobilt nem hajlíthatónak tervezte a gyártó, de egy felhasználó valami oknál fogva megpróbálkozott ezzel a művelettel.

A Gizmochina tesztje szerint van még mit javítani a nagy versengésben hirtelenjében kiadott Mi 11-en. Reméljük mire hazánkban is megjelenik a készülék a hibák többségét egy frissítéssel orvosolja a Xiaomi. Arra viszont garantáltan nem találnak megoldást, hogy a mobilt hajíthatóvá tegyék. Egy kínai felhasználó úgy gondolta, a Galaxy Z Flip-hez hasonlóan egy laza mozdulattal félbe hajtja a készüléket, aminek ez lett az eredménye:

Nem tudni honnan jött neki az ötlet, de minden bizonnyal nem fogja fillérekből megúszni a javíttatást sőt, talán jobban jár ha új Mi 11-et vásárol. Itt légyegében szinte minden komponens sérült a mobilon, a kijelző, a panel és a ház is tropára ment. Kínában 3999 jüant kérnek a 8/128 GB-os verzióért, ami átváltva 182 ezer forint, a 12/256 GB-os modell ára pedig 214 ezer forintnak megfelelő jüan. Azt nem tudni ez melyik variáns, de elég szép kis összeget bukott a telefon tulajdonosa, ilyen esetben a garanciát sem lehet érvényesíteni.

A Xiaomi Mi 11 a hibáit leszámítva egyébként elég korrekt kis készülék lett. A motorháztető alatt Snapdragon 888 rendszerchip dolgozik, az akkumulátor kapacitása 4600 milliamperóra és támogatott az 50W-os vezetéknélküli és az 55W-os vezetékes töltés. A hátlapon lévő elsődleges szenzor a 108 megapixeles, mellé kapunk egy 13 megapixeles, 123 fokos látószögű ultraszéles látót és egy 5 megapixeles makró kamerát.

Ez is érdekelhet:

Tényleg töltő nélkül jött a Xiaomi Mi 11, de ha kell ingyen adnak mellé

Az első eladási adatok alapján bombasiker a Xiaomi Mi 11

Nem kell senkinek a töltő nélküli Xiaomi Mi 11 „Green Edition”

Szétszedték, majd egy sárkányt építettek a Xiaomi Mi 11-ből

Hemzseg a hibáktól a Xiaomi új csúcsmobilja