Érkezhet a Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE

mi-11-lite-3

A pletykák szerint a Xiaomi tovább bővítheti a Mi 11 szériáját egy újabb taggal. A bemutatás előtt már szinte mindent tudni lehet a készülékről. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Xiaomi idén szinte minden hónapban új készülékkel jelentkezik, ezt az eladási számok is nagyon jól mutatják, hiszen folyamatosan fent tudják tartani a vásárlók figyelmét, mindig egy kis változtatással. Egy új szivárgás szerint, most a Xiaomi Mi 11 Lite készüléknek érkezhet meg egy új változata egy NE szócskával kiegészítve, ami valószínűleg azt jelenti, hogy „New Edition”.

A telefon a kijelzőt tekintve, egy 6,55 colos FHD+ felbontású OLED kijelzővel fog rendelkezni, valószínűleg 120 Hz-es kijelző képfrissítéssel. Az előlapon a bal felső sarokban helyezkedik el a 20 MP-es szelfi kamera.

mi 11 lite

A hátlapon a főkamera 64 MP-es, mellé társul egy 8 MP-es és egy 5 MP-es érzékelő egyaránt. Szoftveres fronton a legújabb Android verzió állhat rendelkezésünkre. Az akkumulátor névleges kapacitása 4150 mAh. Színek tekintetében hosszú lehet a sor hiszen elérhető lesz: fekete, fehér, kék, cián, zöld, sárga, narancs, piros és lila színben a kínai piacon elsősorban.

Hardveres fronton egy Snapdragon 778G dolgozhat a készülékben akár 12 GB RAM és 512 GB belső tárhely társaságában. A szivárgás szerint az európai piacon durván 120.000 Ft-os áron indulhat az alap modell értékesítése. A hivatalos bemutatási dátum egyelőre nem ismert.


Forrás