Erősebb töltőt kaphatnak az iPhone modellek?

apple

Úgy tűnik, hogy az amerikai vállalat is dolgozik azon, hogy gyorsabban tudjanak feltölteni készülékei, legalább is a szivárgások ezt mondják. Mutatjuk, hogy mit tudunk az új töltőről.

crypto50

Az Apple még mindig nem szállt be a nagy töltési sebességet növelő háborúba és az is lehetséges, hogy nem is fog, viszont valamilyen szinten azért mégis növelhetik a teljesítményt a töltő adaptereknél, legalább is a legújabb pletykák szerint.

Úgy tűnik, hogy hamarosan piacra dobhat egy 35W-os fali adaptert az Apple, amin két USB Type-C port is helyet kaphat, így könnyen lehet majd tölteni egyszerre az iPhone telefonunkat és az Apple Watch okosóránkat. Ez a töltő GaN töltési technológián alapul, tehát nem lesz olyan nagy a töltőfej fizikailag.

A jelenleg kapható iPhone készülékek közül, az iPhone 13 Pro Max képes a leggyorsabb töltésre, ami állítólag felveszi a 27W-os erősséget is, viszont ez az eredmény még mindig jócskán elmarad attól, amit a konkurenciánál látni lehet.

A kínai márkáknál már 150W-os töltővel is találkozhatunk, de a valós konkurencia a Samsung is gyorsabb töltési sebességgel kínálja készülékeit. Arról még egyelőre nincs ír, hogy ez debütálhat-e az új iPhone 14-es sorozattal, vagy akár már előbb is kapható lesz-e.


Forrás