Európában a Red Magic 3s és a Black Shark 2 Pro

black-shark-2-cover

A játékokra szánt okostelefonok piaca továbbra is dübörög, és most úgy néz ki, hogy két újabb ilyen mobil is elérhetővé lesz Európában ebben a hónapban.


A Nubia Red Magic 3s Kínában már egy hónapja megvásárolható, de még csak most érkezett el az idő, hogy globálisan is beszerezhető legyen. Azt azért jegyezzük meg, hogy ez az egy hónap nem sok, volt már olyan, hogy más konkurens modell több hónapot kellett várnunk mire itthon is meg lehetett vásárolni. A Red Magic 3s tehát október 16-tól már az Egyesült Államokban, Kanadában, az Európai Unió országaiban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Hongkongban, Izraelben, Japánban, Szingapúrban, Indonéziában, Tajvanok és Makaóban is megvásárolható lesz. Ezen országok lakói a cég hivatalos honlapjáról vásárolhatják majd meg a Red Magic 3s-t.

red-magic-3s-3

A weboldalon megnyitva még nincs feltüntetve, hogy melyik modell mennyibe fog kerülni, de az kiderült, hogy a kezdő ár 479 euró lesz. Ezért az összegért valószínűleg a 8/128 GB-os variánst tudjuk beszerezni. A Nubia Red Magic 3s egyébként egy 6,65 hüvelykes 90 Hz-es képfrissítésű AMOLED megjelenítővel rendelkezik. A Számítások elvégzéséért a Qualcomm legújabb lapkája, a Snapdragon 855+ felel. A hátlapján pedig egy darab 48 megapixeles kamera kapott helyet, ez név szerint a Sony IMX586-os modulja. Akkumulátora 5000 mAh-s, ami mindenképpen jól jön üzemidő szempontjából.

A Red Magic 3s mellett a konkurencia is elhozta Európába a legújabb gamer mobilját. A Xiaomi Black Shark 2 Pro online értékesítése már tegnap megkezdődött. Az első körben ingyenes gamepad jár majd a készülék mellé, valamint a kiegészítőkre 50%-os kedvezményt kapunk. Itt a kezdő ár 599 euró, ennyiért tudjuk megvásárolni a 8/128 GB-os variánst.

A 12/256 GB-os csúcsmodell pedig 699 euróba kerül. A Black Shark 2 Pro-ban szintén Snapdragon 855+ processzort találunk. A megjelenítő 6,39 hüvelykes AMOLED penel, de csak 60 Hz-es képfrissítéssel. Akkumulátora 4000 mAh-s, ami mellé 27W-os gyorstöltés jár.