Extra kamerával jöhet a Xiaomi Redmi K50 Pro+

xiaomi

A Xiaomi hamarosan új termékeket hozhat el a Redmi K szériába. Most a legerősebb tagról érkezett néhány információ a kamerás képességekkel kapcsolatban.

crypto50

A Xiaomi a Redmi K szériát többnyire a kínai piacra szánja. Sok esetben viszont, ennek az átnevezett változata érkezik meg a többi piacra. Most a következő széria Pro változat Plus tagjáról érkezett néhány információ. A készülék valamikor 2022 elején jelenhet meg, viszont erről pontos adatok még nincsenek.

Ebből már sejteni lehet, hogy hardveresen minden bizonnyal majd a legerősebb Qualcomm lapkakészlet dolgozik majd a termékben, ami a Snapdragon 898 lehet. A szelfi kamera Infinity-O megoldással kerülhet a kijelzőbe, tehát hagyományos technológiáról beszélhetünk, emellett az ujjlenyomat olvasó is a kijelzőbe lesz építve, így minden bizonnyal egy OLED kijelzőt kapunk.

Kamerák tekintetében egy 108 MP-es új generációs Samsung főkamera kaphat helyet a termékben, a pletykák szerint egy periszkópos zoom kamera társaságában, ami minimum 5X-ös lehet. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, amit szinte biztos, hogy 120W-al lehet majd feltölteni vezetékesen, abból kiindulva, hogy a pletykák szerint a Xiaomi Redmi Note 11 Pro is ezt fogja megkapni, ami nem sorolható a felső kategóriába.

A bejelentésig van egy pár hónap, így minden bizonnyal folyamatosan szivárognak majd az információk és valószínűleg a megjelenésig, már mindent tudni fogunk róla.


Forrás