Extra teljesítményt hozhat a Xiaomi 13 Pro

xiaomi

A kínai vállalat néhány nap múlva hivatalosan is leleplezheti a Xiaomi 13 sorozatot, köztük a Xiaomi 13 Pro készüléket, ami a sorozat legerősebb tagja lehet. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Xiaomi 13 sorozat a pletykák szerint december 1-én kerül majd bemutatásra Kínában, a globális bevezetés pedig minden bizonnyal a 2023-as évre fog átcsúszni. Ha ez a dátum valós, akkor van esély arra, hogy a Xiaomi legyen az első olyan gyártó, aki Snapdragon 8Gen2 SoC lapkával felszerelt okostelefont dob piacra.

A nemrég bemutatott lapkakészlet a legerősebb lesz a piacon, amit az eddigi tesztek bizonyítanak. A Xiaomi 13 Pro készülék pedig a napokban Geekbench teszten járt, amiből kiderült, hogy a teljesítményre nem lesz panasz, sőt.

 

Az egymagos teszten a készülék 1504 pontot kapott, míg a többmagos teszten 5342 pontot, ami mindenképpen kiemelkedő.

Szoftveresen alapból Android 13 alapokon futó MIUI 14 felület fog futni a készüléken, a RAM méret pedig 12 GB lesz, de biztosak vagyunk benne, hogy lesz többféle memóriaopció, amiből választhatnak a vásárlók. A szivárgásokból az is kiderült, hogy állítólag Leica lencse fog helyet kapni a készüléken, így ez lesz az első ilyen kamerával felszerelt okostelefon a cég kínálatában, a globális piacon.


Forrás