Fotókon pózol a Huawei Nova 4

írta: Robi

Egész jól mutat a szenzorszigetet lecserélő kivágás a telefonon és azt is megtudtuk, hogy az ujjlenyomat olvasó hol helyezkedik el.


A Nova 4 december 17-én fog érkezni és a Huawei első olyan mobilja lesz melynek az előlapi kamerája a kijelzőben kap majd helyet, bár a Samsung a Galaxy A8s-el be előzi a kínai gyártót, ettől függetlenül fontos lépés lesz cégen belül is ez az újítás. Azt még egyenlőre nem tudni, hogy milyen lapkakészlettel érkezik a telefon, de a lentebb lévő fotók alapján az már biztos, hogy a hátlapon lesz az ujjlenyomat olvasó.

Persze ettől függetlenül még nincs kizárva az sem, hogy a megjelenítőben is lesz egy biometrikus azonosító. A hátlapot megtekintve a Huawei P20 Pro juthat róla eszünkbe, mivel a kamerakiosztás nagyon hasonló hozzá, az egyetlen különbség a hátoldalon elhelyezett ujjlenyomat olvasó. Sajnos egyenlőre még csak a kínai bemutató biztos, a hazai megjelenésről nincs információ, mindenesetre huzamosabb időn belül biztosan helyben is beszerezhetjük majd csak más néven.

forrás: gsmarena