Fotón tűntek fel a Xiaomi Mi Mix 4 hardverspecifikációi

Ugyan a Xiaomi Mi Mix 4 debütálásáig még biztosan van pár hónapunk hátra, azonban valakinek sikerült lencsevégre kapni a telefon hardveres összetevőit melyek hozzák a csúcsmobiltól elvártakat.


A Slashleaks oldalán bukkantunk rá a Xiaomi Mi Mix 4 állítólagos hardverspecifikációira, melyet elsőkén Twitter oldalán osztott meg egy bizonyos Mukul Sharma nevű fiatalember. A feltöltött kép alapján a Mi Mix 4 egy 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozó 2K felbontású AMOLED panelt fog kapni, de ennek mérete még egyenlőre ismeretlen. Már korábban is lehetett hallani, hogy a Xiaomi dolgozik a 100 W-os töltésen, ami lehetséges, hogy a Mi Mix 4-ben fog debütálni elsőként amivel majd a készülék 4500 mAh-s akkumulátorát tölthetjük. Valószínűleg senkinek sem okoz nagy meglepetést, hogy Snapdragon 855 lapka lesz majd a telefonban és úgy néz ki, hogy akár 16 GB RAM-al felszerelt változatban is beszerezhetjük az eszközt, de biztosan lesz kevesebb rendszermemóriával ellátott variáns is.

A tárhely 1 TB is lehet és annak ellenére, hogy a OnePlus 7 Pro lett az első olyan telefon ami már UFS 3.0-val rendelkezik, a Mi Mix 4 már ennek a továbbfejlesztett 3.1-es verzióját kaphatja meg. Nyilvánvalóan a fenteiket senki sem erősítette meg és kissé zavaros, hogy mért kellett a hardverinfók melletti képet “cenzúrázni”. Ettől függetlenül azért megvan rá az esély, hogy valóban ezeket a hardvereket kapja majd a Xiaomi Mi Mix 4, de érdemes pletyka szinten kezelni a fentieket, a bemutató még odébb van, az elmúlt évek tapasztalatai alapján a Mi Mix 4 érkezésére ősszel számíthatunk.