Friss infók érkeztek a Huawei Mate 10-ről

A Mate 10-ről eddig nem sok pletykát hallhattunk, ám pár hónap múlva már esedékes lesz a bemutató, így nem meglepő ha elkezdenek szállingózni a hírek a készülékkel kapcsolatban.


Friss infók alapján, a phablet, 18: 9-es Full Active JDI megjelenítővel érkezik valamikor októberben. A kijelző felbontása 2160 x 1080 pixel lesz. Picivel nagyobb az elődnél a mobil, mégis keskenyebb, köszönhetően a keret nélküli kialakításnak. Hátul természetesen két kamerát találunk és ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor a kibővített valóság is az eszköz repertoárját fogja bővíti, bár az még kérdéses milyen formában számíthatunk erre. A Kirin 970 processzor, 10 nanométeres gyártástechnológiának köszönhetően, valamivel hosszabb üzemidővel és nagyobb teljesítménnyel kalkulálhatunk. Összesen, nyolc cpu mag áll majd rendelkezésünkre, amiből négy darab, maximum 3GHz-en ketyeg, az energia takarékos magok pedig 1,8GHz-en fognak üzemelni.

A képen a Mate 9 látható
A képen a Mate 9 látható

Érdekesnek ígérkezik a kínaiak újdonsága, a közeljövőben egyre több adat kerül nyilvánosságra a Mate 10-el kapcsolatban, érdemes lesz továbbra is követni bennünket.